Mellemtrin

Holddannelse og fag:

Skemaer er parallellagt, hvilket giver mulighed for niveaudeling i nogle fag i dele af skoleåret. Det handler om f.eks. sprogfag.

Der introduceres nye fag, som f.eks. tysk , kulturfag (= historie, samfundsfag og kristendom), madkundskab mm.

IT:

Vi forventer at elever fra 4. årgang medbringer egen computer til undervisningsbrug. I løbet af efteråret 4. årgang skal alle elever lære at orientere sig på skoleintra. Al kommunikation angående arrangementer, lektier og skemaændringer mm foregår via skoleintra.

Fagdage/emneuger:

Vi har flere fagdage om året, hvor man har mulighed for at gå i dybden med et fag. Derudover har vi en uges projektundervisning, hvor alle afleverer en skreven opgave og fremlægger mundtligt for hele afdelingen. Dette gøres for at træne eleverne i projektarbejde og aflevering af projektopgave.

Desuden er der emneuger, hvor afdelingen arbejder fagligt og kreativt med et givent emne.

Lejrture og ekskursioner: 4. klasse på lejrskole i nærområdet mens 5. og 6. klasse er på lejrtur til Bornholm. Desuden er der eksursioner, hvor det passer med undervisningsforløb i forskellige fag.

Trivsel:

Vi taler om og arbejder meget med emner indenfor trivsel i mellemtrinnet, da aldersgruppen også socialt mærker den tidlige pubertet. En del af dette arbejde er også enkeltovernatninger på skolen.

På skolen har alle en store-lillehjælper og i 5. årgang bliver de storeven for første gang for en elev i 0. årgang. ”Parret” er fast de næste 5 år, indtil de går ud af 9. årgang. Det er en stor ting og tages meget seriøst af eleverne.